Näkyväksi

SKY Erikoiskosmetologi & Meikkaaja Valkeakoskella

Beauty Colors Värianalyysit, Meikinopastukset sekä Meikkauspalvelut (Häämeikki, Juhlameikki, Päivämeikki) arkeen ja juhlaan. TERVETULOA! KIRJASKATU 3, 2.KERROS, HUONE 5. (Walki Flexoprint Oy:n rakennus, sisäänkäynti Valkeakosken kiinteistöpalvelun ovesta. Kun saavut autolla, voit parkkeerata autosi rakennuksen etupihalle)

Henkilökunta

Employee picture

Mari R

SKY ​Erikoiskosmetologi (kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto) Auktorisoitu Beauty Colors Värikonsultti Meikkitaiteilija 1.0- verkkovalmennus/ Fabulous Finland Oy Häämeikkien huippuosaajaksi verkkovalmennus/ Fabulous Finland Opiskeluiden alla: Kristillinen ratkaisukeskeinen terapia & sielunhoito/ Kristillinen Terapiainstituutti Suomen kosmetologien yhdistyksen opisto, Helsinki 05/2019. Tutkintoon sisältyi lymfahoitomenetelmän käyttö ihonhoidossa. SKY- kosmetologi/ kosmetiikkaneuvoja Hämeen kosmetologikoulu, Tampere 2013 ​

Lahjakortit

Lahjakortit voit hankkia avoimelle summalle. Lahjansaaja voi käyttää lahjakortin meikkauspalveluihin, meikinopastukseen tai Beauty Colors värianalyysiin. Huomaathan että heinäkuusta alkaen Näkyväksi ei enää tarjoa kasvohoito palveluita!

Ajanvaraus

Ota yhteyttä: info@kauneusnakyvaksi.fi p. 040 596 328 6

Yhteystiedot

NÄKYVÄKSI KIRJASKATU 3, 2.KRS Y- tunnus 2934665-4 Mari Raiskinmäki Puh. 040 5963286 Email: info@kauneusnakyvaksi.fi

Sijainti

 Näkyväksi

 +358405963286

 Kirjaskatu 3-5 37600 Valkeakoski

 info@kauneusnakyvaksi.fi

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Ajanvarauksella: MEIKKAUKSET (HÄÄMEIKIT, JUHLAMEIKIT, PÄIVÄMEIKIT), VÄRIANALYYSIT

VÄRIANALYYSITHinta alk.
Beauty Colors -värianalyysi ilman meikkiosuutta
139,00 €
Beauty Colors -värianalyysi
Henkilökohtainen värianalyysi sisältää väriopastuksen pukeutumiseen, ehostukseen, hiuksiin ja asusteiden käyttöön sekä kevyen päivämeikin. Saat mukaasi oman värivuodenaikasi mukaisen korttisarjan. n. 1,5h
159,00 €
Beuty Colors Värianalyysi kahdelle
Henkilökohtaiset värianalyysit yhdessä ystävän kanssa: molemmille värikankain tehty testivaihe ja omien värien katsominen näyttökankaiden avulla. Kumpikin saavat kevyen päivämeikin ja oman värivuodenajan mukaisen värikartan. Henkilökohtainen värianalyysi sisältää väriopastuksen pukeutumiseen, ehostukseen, hiuksiin ja asusteiden käyttöön
285,00 €
MeikitHinta alk.
MEIKKIOPASTUS
Kesto 1,5-2h. Haluaisitko opetella ehostamaan itsesi arkeen? Voit varata ajan henkilökohtaiseen arjen meikkiopastukseen. Katsotaan meikkiopastuksessasi sinulle sopivia meikkisävyjä ja perustekniikoita huoliteltuun, kevyeen päivämeikkiin. Ota mukaasi omat meikkisi ja siveltimesi, sillä ne ovat sinulle jo tuttuja. Hyödynnetään niitä meikissä siä. Saat kirjata muistiinpanoja ja annan Sinulle myös meikkituote- suosituksia.
98,00 €
PÄIVÄMEIKKI
Päivämeikissä panostetaan kuulaaseen ihoon, joten keskitymme kauniiseen meikkipohjaan ja heleään poskipunaan. Päivämeikkiin kuuluu lisäksi silmämeikki yhdellä sävyllä ja kevyt huulikiilto/ kiiltopuna. Ei sisällä ripsitupsuja.
65,00 €
JUHLAMEIKKI
Juhlameikki on päivämeikkiä vahvempi ja se tehdään asiakkaan toiveen mukaan. Meikkipohja on kestävämpi ja mm. silmämeikkiin käytän aikaa enemmän. Halutessasi lisään meikkiisi ripsitupsut.
78,00 €
HÄÄMEIKKI
Hääpäivä on yksi elämämme rakkaimpia ja tärkeimpiä päiviä. Päivä tallennetaan kuviin ja muistoihin. Kaunis häämeikki kestää pikkutunneille saakka ja on tärkeä osa morsiamen tyyliä ja kokonaisuutta. HUOM! Hääpäivän meikkaus maksetaan koemeikin yhteydessä (en laskuta tuplana!)
140,00 €
KOEMEIKKI (Häämeikkiin)
Koemeikki aika varataan arkipäivälle. HUOM! Hääpäivän meikkaus maksetaan koemeikin yhteydessä!
140,00 €