Näkyväksi

SKY Erikoiskosmetologi & Meikkaaja Valkeakoskella

NÄKYVÄKSI ON SULJETTUNA 6.3.2023 SAAKKA. OLEN SAIRAUSLOMALLA! Näkyväksi on pieni kauneushuone, joka tarjoaa Anna Lotan PRO kasvohoidot, Ditelle Radiofrekvenssihoidot, Beauty Colors värianalyysit sekä Meikkauspalvelut (Häämeikki, Juhlameikki, Päivämeikki) arkeen ja juhlaan. Keväällä 2023 otan vastaan myös Ratkaisukeskeisen (Kristillisen) terapian harjoitus- asiakkaita. Kysy lisää! TERVETULOA! KIRJASKATU 3, 2.KERROS, HUONE 14. (Walki Flexoprint Oy:n rakennus, sisäänkäynti Valkeakosken kiinteistöpalvelun ovesta. Kun saavut autolla, voit parkkeerata autosi rakennuksen etupihalle)

Henkilökunta

Employee picture

Mari R

SKY ​Erikoiskosmetologi (kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto) Auktorisoitu Beauty Colors Värikonsultti Meikkitaiteilija 1.0- verkkovalmennus/ Fabulous Finland Oy Häämeikkien huippuosaajaksi verkkovalmennus/ Fabulous Finland Opiskeluiden alla: Kristillinen ratkaisukeskeinen terapia & sielunhoito/ Kristillinen Terapiainstituutti Suomen kosmetologien yhdistyksen opisto, Helsinki 05/2019. Tutkintoon sisältyi lymfahoitomenetelmän käyttö ihonhoidossa. SKY- kosmetologi/ kosmetiikkaneuvoja Hämeen kosmetologikoulu, Tampere 2013 ​

Ajanvaraus

Ota yhteyttä jättämällä viesti: p.040 596 3286 info@kauneusnakyvaksi.fi

Yhteystiedot

NÄKYVÄKSI KIRJASKATU 3, 2.KRS. HUONE 14 Y- tunnus 2934665-4 Mari Raiskinmäki Puh. 040 5963286 Email: info@kauneusnakyvaksi.fi

Sijainti

 Näkyväksi

 +358405963286

 Kirjaskatu 3-5 37600 Valkeakoski

 info@kauneusnakyvaksi.fi

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

MEIKKAUKSET (HÄÄMEIKIT, JUHLAMEIKIT, PÄIVÄMEIKIT), VÄRIANALYYSIT, KASVOHOIDOT JA KESTOVÄRJÄYKSET Kasvohoitojen hinta sisältää kulmien siistimisen ja muotoilun, sekä pienen mekaanisen ihonpuhdistuksen!

MeikitHinta alk.
ARKIMEIKIN MEIKKIOPASTUS
Kesto 1,5-2h. Haluaisitko opetella ehostamaan itsesi arkeen? Voit varata ajan henkilökohtaiseen arjen meikkiopastukseen. Katsotaan meikkiopastuksessasi sinulle sopivia meikkisävyjä ja perustekniikoita huoliteltuun, kevyeen päivämeikkiin. Voit ottaa mukaasi omat meikkisi, sillä ne ovat sinulle jo tuttuja ja voimme hyödyntää niitä meikissäsi. Annan Sinulle myös meikkituote- suosituksia.
98,00 €
PÄIVÄMEIKKI
Päivämeikissä panostetaan kuulaaseen ihoon, joten keskitymme kauniiseen meikkipohjaan ja heleään poskipunaan. Päivämeikkiin kuuluu lisäksi silmämeikki yhdellä sävyllä ja kevyt huulikiilto/ kiiltopuna. Ei sisällä ripsitupsuja.
65,00 €
JUHLAMEIKKI
Juhlameikki on päivämeikkiä vahvempi ja se tehdään asiakkaan toiveen mukaan. Meikkipohja on kestävämpi ja mm. silmämeikkiin käytämme aikaa enemmän. Halutessasi lisäämme meikkiisi ripsitupsut. Voit myös ostaa erikseen meikkiisi NakuLashes- ripsinauhat. Lisään ne meikkiisi ja voit hyödyntää niitä jatkossa, tulevien meikkiesi yhteydessä (kestävät hyvin säilytettynä n. 8 käyttökertaa) sis. tarvittaessa ripsitupsut
76,00 €
HÄÄMEIKKI
Hääpäivä on yksi elämämme rakkaimpia ja tärkeimpiä päiviä. Päivä tallennetaan kuviin ja muistoihin. Kaunis häämeikki kestää pikkutunneille saakka ja on tärkeä osa morsiamen tyyliä ja kokonaisuutta. Häämeikki voi olla hyvin heleä ja luonnollinen tai voimakas smokey eye- tyylinen. Häämeikki sisältää koemeikin sekä ripsitupsut/ - nauhat.
0,00 €
NÄKYVÄKSI HETKI- Värianalyysi henkilökohtaisella meikinopastuksella
Kesto 2,5-3h. Haluaisitko yhdistelmän värianalyysistä ja meikkiopastuksesta? Sekin on nyt mahdollista! ​ Tehdään Sinulle Beauty Colors värianalyysi, jonka jälkeen jatkamme henkilökohtaisella meikki- opastuksella. Varataan aikaa yhteensä noin 2,5-3h. Ota mukaasi joitakin lempivaatteitasi ja meikkipussisi, hyödynnetään niitä tässä palvelussa. Otan Sinusta kuvan meikin jälkeen ja lähetän sen Sinulle muistoksi.
220,00 €
Häämeikin KOEMEIKKI
130,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Huuli/ leuka sokerointi
20,00 €
KasvohoidotHinta alk.
COLD HYDRATION ULTRAÄÄNIPUHDISTUS
Ihon pintapuhdistus, Anna Lotan PRO Cold Hydration erikois- käsittely, jonka aikana decolten-hartioiden- hiuspohjan hieronta, kuoriva ultraääni- laitehoito (tarv. mekaaninen puhdistus), seerumi ja naamio, sekä hoitovoiteet.
90,00 €
IHOANALYYSIHOITO ANNA LOTAN PRO
KAHDEN normaalihintaisen Anna Lotan PRO -tuotteen ostajalle VELOITUKSETTA Ihoanalyysihoito on minikasvohoito- palvelu, joka vastaa toiveisiin löytää juuri oman ihonhoitoon kullakin hetkellä sopivat kotihoitotuotteet. Ihon pintapuhdistus, kuorinta, ihoanalyysi kirjallisena, naamio ja loppuvoiteet.
55,00 €
TRUST ME! ANNA LOTAN PRO RÄÄTÄLÖITY ERIKOISKASVOHOITO
"Ensimmäinen askel ammattimaisesti toteutetussa ihonhoidossa on kosteutus" - Anna Lotan Harmoniassa ihosi kanssa. First of All - Kosteus ennen kaikkea Atraumaattinen ihonpuhdistus Hehku C- vitamiinihoito Sis. pintapuhdistuksen, erikoisnaamiot, kuorinnat, pitkän hartia- decolte- hiuspohja- ja kasvohieronnan sekä loppuvoiteet. UPEA LAHJAKORTTIHOITO!
90,00 €
CAVIAR LIFTING - Kiinteyttävä, kosteuttava ja kohottava juhlahoito
110,00 €
RADIOFREKVENSSI DITELLE + ANNA LOTAN PRO COLD HYDRATION
HOITOLANI SUOSITUIN LAITEHOITO! Kudosta kiinteyttävä hoitomuoto. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, Anna Lotan PRO Cold Hydration - kylmäpehmityksen/ kosteus- käsittelyn, hieronnan decolte-hartia- hiuspohjalle, RF- laitehoito kasvoille ja kaulan alueelle sekä loppuvoiteet. Paras tulos saavutetaan 6x sarjahoidolla 1-2 vko välein, jonka jälkeen siirrytään ns. ylläpitohoitoon 1xkk. Sarjahoitona joka kolmas hoito -10%.
100,00 €
GRADUALLY LIGHTER - Tasavärinen, kirkas iho
Anna Lotan PRO protokollahoito aurinkovaurioiselle, pigmenttimuutoksista harmistuneelle iholle.
110,00 €
QUICK- PEEL lounastauko- kuorintahoito
Nopea AHA- hedelmähappokuorinta hoitotavoitteen mukaan tehtävällä ammattikuorinnalla ja -vahvuudella. sopii erittäin hyvin epäpuhtaalle ja akneiholle, pigmenttimuutoksiin tai boostaamaan ihosi kotihoitoa kiireisessä aikataulussa. n. 30 min.
55,00 €
Exfosil Ruby Rubiinikuorinta kertahoitona
Voimakas kuorinta, joka edistää ihon uudistumista, kuorii kuolleita ihosoluja ja hioo ja tasoittaa sarveiskerrosta. Pehmentää ihoa ja antaa iholle ”energiabuusterin". Vain Anna Lotan PRO sarjaan tottuneelle iholle. Ennen hoitoa kartoitetaan, soveltuuko tämä hoito Sinulle.
100,00 €
Touch Of Gold
100,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
30,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
30,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
38,00 €
PIENI IHME
​Minikasvohoito ripsien ja kulmien kestovärjäysten yhteydessä Anna Lotan PRO tuotteilla.
30,00 €
Kulmien muotoilu ilman värjäystä
23,00 €
QUICK- PEEL hedelmähappo- kuorintahoito
VÄRJÄYSTEN YHTEYDESSÄ EDULLISEMMIN! Nopea AHA- hedelmähappokuorinta hoitotavoitteen mukaan tehtävällä ammattikuorinnalla ja -vahvuudella. sopii erittäin hyvin epäpuhtaalle ja akneiholle, pigmenttimuutoksiin tai boostaamaan ihosi kotihoitoa kiireisessä aikataulussa. n. 30 min.
45,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
BEAUTY COLORS VÄRIANALYYSI
Värianalyysi antaa edullisen kasvojenkohotuksen. Oikeat sävyt korostavat parhaita piirteitäsi ja häivyttävät epäedullisina pidettyjä ulkoasun ominaisuuksia. Analyysin opastuksella saat varmuutta valintoihisi; vaatteet, asusteet, silmälasit… Kun värityksesi on tiedossa ja oikein, sointuvat vaatteesi ja asusteesi Sinuun ja tyyliisi! Sisältää värikorttisarjan ja kevyen päivämeikin halutessasi.
159,00 €
BEAUTY COLORS VÄRIANALYYSI KAHDELLE
Tule ystäväsi, puolisosi tai perheenjäsenesi kanssa yhdessä selvittämään parhaimmat pukeutumisvärisi ja viettämään värikäs parituntinen yhdessä värien parissa! sis. molemmille värikorttisarjat
250,00 €
RATKAISUKESKEINEN (KRISTILLINEN) TERAPIA/ SIELUNHOITO. HUOM! OPISKELIJAN HARJOITUS- VASTAANOTTO!
Tapaamisen kesto 45min tai 2x45min. Opiskelijahinta 30€/ 45min.
30,00 €
Sarjahoidot/ Pakettihoidot (maksetaan sarjahoidon ensimmäisellä kerralla)Hinta alk.
EXFOSIL RUBY- RUBIINIKUORINTA 3X SARJAHOITO
Rubiinikuorinta on ihon tehokkaaseen uudistamiseen tarkoitettu erikoiskuorintahoito. Se on ns. yhdistelmä timanttihiontaa ja mikroneulausta, joka poistaa kuolleen ihosolukon, aktivoi ihon uusitumisprosessia sekä kirkastaa ja pehmentää ihoa. Hoito on ihanteellisin ikääntyvälle iholle, juonteisiin ja kiinteyttävää hoitoa kaipaavalle iholle. Käsittely tehdään 3-4 viikon välein 3-5 kertaa. HUOM SARJAHOIDON HINTA SISÄLTÄÄ KOTIHOITOTUOTE-PAKETIN, jonka arvo on 130€!
365,00 €
GRADUALLY LIGHTER - SARJAHOITO 3x
3-4 vko välein Todelliset ihonhoidolliset tulokset syntyvät sarjahoidolla ja ihon säännöllisellä hoitamisella kotona. HOITOSARJAN HINTAAN SISÄLTYY KOTIHOITOTUOTE- PAKETTI JONKA ARVO ASIAKKAALLE ON N.180€ Hoitosarja vaalentaa jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä ja ehkäisee uusien muodostumista. Hoitosarja hoitaa myös ihon ikääntymisilmiöitä, sillä hoito aktivoi tehokkain raaka-ainein myös ihon uudistumista niin hoitola- kuin kotihoidoin.
395,00 €
QUICK- PEEL lounastauko- kuorintahoito 4x
Nopea AHA- hedelmähappokuorinta hoitotavoitteen mukaan tehtävällä ammattikuorinnalla ja -vahvuudella. sopii erittäin hyvin epäpuhtaalle ja akneiholle, pigmenttimuutoksiin tai boostaamaan ihosi kotihoitoa kiireisessä aikataulussa. n. 45 min.
210,00 €
FIRST OF ALL PAKETTIHOITO
Hellivän kosteuttava erikoiskasvohoito, joka sammuttaa ihosi janoisuuden. Sisältää First Of All- Anna Lotan PRO protokollahoidon sekä kotihoitopaketin( sis. normaalikokoisen kasvoveden, matkakoisen seerumin ja kokeilukokoisen kosteusvoiteen)
140,00 €
Touch Of Gold ja kestovärjäykset
Kolmoiskuorinta, kaksi naamiota. Pitkät hieronnat (hartia, decolte, hiuspohja, kasvot ja kädet). Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä lahjaksi 8ml Touch of Gold naamio.
110,00 €