Näkyväksi

SKY Erikoiskosmetologi, Värikonsultti & Meikkaaja

Näkyväksi on pieni kauneushuone, joka tarjoaa Anna Lotan PRO kasvohoidot, Ditelle Radiofrekvenssihoidot, Beauty Colors värianalyysit sekä meikkauspalvelut arkeen ja juhlaan. Kasvohoitojen valikoimasta löydät Anna Lotan PRO protokollahoidot, mutta lähtökohtaisesti räätälöin ihosi hoidon aina sen hetkisen tarpeen ja kunnon mukaan. Voit siis varata minkä tahansa hoidon palveluvalikoimasta, minä hoidan loput! Trust me! NÄKYVÄKSI MUUTTAA VIIMEISTÄÄN 1.12.2022 UUTEEN OSOITTEESEEN KIRJASKATU 3, 2.KERROS, HUONE 14. (Walki Flexoprint Oy:n rakennus, sisäänkäynti Valkeakosken kiinteistöpalvelun ovesta) TERVETULOA!

Staff

Employee picture

Mari R

SKY ​Erikoiskosmetologi (kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto) Auktorisoitu Beauty Colors Värikonsultti Meikkitaiteilija 1.0- verkkovalmennus/ Fabulous Finland Oy Häämeikkien huippuosaajaksi verkkovalmennus/ Fabulous Finland Opiskeluiden alla: Kristillinen ratkaisukeskeinen terapia- koulutus/ Kristillinen Terapiainstituutti Suomen kosmetologien yhdistyksen opisto, Helsinki 05/2019. Tutkintoon sisältyi lymfahoitomenetelmän käyttö ihonhoidossa. SKY- kosmetologi/ kosmetiikkaneuvoja Hämeen kosmetologikoulu, Tampere 2013 ​

Gift Cards

Appointment

NETTIAJANVARAUS ON POISSA KÄYTÖSTÄ! Ota yhteyttä jättämällä viesti: p.040 596 3286 info@kauneusnakyvaksi.fi

Contact info

Näkyväksi Valtakatu 22- 24 LH 4a, 37600 Valkeakoski Puh. 040 5963286 Email: info@kauneusnakyvaksi.fi NÄKYVÄKSI MUUTTAA! UUSI OSOITE VIIM. 1.12.2022 KIRJASKATU 3, 2.KRS. HUONE 14 Y-tunnus: 2934665-4 Mari Raiskinmäki

Location

 Näkyväksi

 +358405963286

 Valtakatu 22-24 LH 4a 37600 Valkeakoski

 info@kauneusnakyvaksi.fi

Contact us

Pricing

VÄRIANALYYSIT JA MEIKKAUKSET KASVOHOIDOT JA LYMFAHIERONTA KESTOVÄRJÄYKSET

MakeupPrice from
ARKIMEIKIN MEIKKIOPASTUS
Kesto 1,5-2h. Haluaisitko opetella ehostamaan itsesi arkeen? Voit varata ajan henkilökohtaiseen arjen meikkiopastukseen. Katsotaan meikkiopastuksessasi sinulle sopivia meikkisävyjä ja perustekniikoita huoliteltuun, kevyeen päivämeikkiin. Voit ottaa mukaasi omat meikkisi, sillä ne ovat sinulle jo tuttuja ja voimme hyödyntää niitä meikissäsi. Annan Sinulle myös meikkituote- suosituksia.
98.00€
PÄIVÄMEIKKI
Päivämeikissä panostetaan kuulaaseen ihoon, joten keskitymme kauniiseen meikkipohjaan ja heleään poskipunaan. Päivämeikkiin kuuluu lisäksi silmämeikki yhdellä sävyllä ja kevyt huulikiilto/ kiiltopuna. Ei sisällä ripsitupsuja.
65.00€
JUHLAMEIKKI
Juhlameikki on päivämeikkiä vahvempi ja se tehdään asiakkaan toiveen mukaan. Meikkipohja on kestävämpi ja mm. silmämeikkiin käytämme aikaa enemmän. Halutessasi lisäämme meikkiisi ripsitupsut. Voit myös ostaa erikseen meikkiisi NakuLashes- ripsinauhat. Lisään ne meikkiisi ja voit hyödyntää niitä jatkossa, tulevien meikkiesi yhteydessä (kestävät hyvin säilytettynä n. 8 käyttökertaa) sis. tarvittaessa ripsitupsut
76.00€
HÄÄMEIKKI
Hääpäivä on yksi elämämme rakkaimpia ja tärkeimpiä päiviä. Päivä tallennetaan kuviin ja muistoihin. Kaunis häämeikki kestää pikkutunneille saakka ja on tärkeä osa morsiamen tyyliä ja kokonaisuutta. Häämeikki voi olla hyvin heleä ja luonnollinen tai voimakas smokey eye- tyylinen. Häämeikki sisältää koemeikin sekä ripsitupsut/ - nauhat.
130.00€
NÄKYVÄKSI HETKI- Värianalyysi henkilökohtaisella meikinopastuksella
Kesto 2,5-3h. Haluaisitko yhdistelmän värianalyysistä ja meikkiopastuksesta? Sekin on nyt mahdollista! ​ Tehdään Sinulle Beauty Colors värianalyysi, jonka jälkeen jatkamme henkilökohtaisella meikki- opastuksella. Varataan aikaa yhteensä noin 2,5-3h. Ota mukaasi joitakin lempivaatteitasi ja meikkipussisi, hyödynnetään niitä tässä palvelussa. Otan Sinusta kuvan meikin jälkeen ja lähetän sen Sinulle muistoksi.
220.00€
Hair RemovalPrice from
Huuli/ leuka sokerointi
16.00€
Facial TreatmentsPrice from
IHONPUHDISTUS
Kun keskitytään ihosi epäpuhtauksien puhdistamiseen. ihon pintapuhdistus, kylmäpehmitys ja kuorinta. Ihonpuhdistus, rauhoittava naamio ja loppuvoide. Ei sisällä hierontaa.
70.00€
CLASSIC
ihon pintapuhdistus, hedelmähappokuorinta (tarpeen vaatiessa ihonpuhdistus), ihon kylmäpehmitys, hieronta decolte- hartiaseudulle sekä hoitovoide.
76.00€
COLD HYDRATION ULTRAÄÄNIPUHDISTUS
Ihon pintapuhdistus, Anna Lotan PRO Cold Hydration erikois- käsittely, jonka aikana decolten-hartioiden- hiuspohjan hieronta, kuoriva ultraääni- laitehoito (tarv. mekaaninen puhdistus), seerumi ja naamio, sekä hoitovoiteet.
86.00€
IHOANALYYSIHOITO ANNA LOTAN PRO
KAHDEN normaalihintaisen Anna Lotan PRO -tuotteen ostajalle VELOITUKSETTA Ihoanalyysihoito on minikasvohoito- palvelu, joka vastaa toiveisiin löytää juuri oman ihonhoitoon kullakin hetkellä sopivat kotihoitotuotteet. Ihon pintapuhdistus, kuorinta, ihoanalyysi kirjallisena, naamio ja loppuvoiteet.
50.00€
TRUST ME! ANNA LOTAN PRO ERIKOISKASVOHOITO
"Ensimmäinen askel ammattimaisesti toteutetussa ihonhoidossa on kosteutus" - Anna Lotan Harmoniassa ihosi kanssa. First of All - Kosteus ennen kaikkea Atraumaattinen ihonpuhdistus Hehku C- vitamiinihoito Sis. pintapuhdistuksen, erikoisnaamiot, kuorinnat, pitkän hartia- decolte- hiuspohja- ja kasvohieronnan sekä loppuvoiteet. UPEA LAHJAKORTTIHOITO!
89.00€
CAVIAR LIFTING - Kiinteyttävä, kosteuttava ja kohottava juhlahoito
110.00€
EXFOSIL RUBY- RUBIINIKUORINTA 3X SARJAHOITO
Rubiinikuorinta on ihon tehokkaaseen uudistamiseen tarkoitettu erikoiskuorintahoito. Se on ns. yhdistelmä timanttihiontaa ja mikroneulausta, joka poistaa kuolleen ihosolukon, aktivoi ihon uusitumisprosessia sekä kirkastaa ja pehmentää ihoa. Hoito on ihanteellisin ikääntyvälle iholle, juonteisiin ja kiinteyttävää hoitoa kaipaavalle iholle. Käsittely tehdään 3-4 viikon välein 3-5 kertaa. HUOM SARJAHOIDON HINTA SISÄLTÄÄ KOTIHOITOTUOTE-PAKETIN, jonka arvo on 130€!
360.00€
RADIOFREKVENSSI DITELLE + ANNA LOTAN PRO COLD HYDRATION
HOITOLANI SUOSITUIN LAITEHOITO! Kudosta kiinteyttävä hoitomuoto. Sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, Anna Lotan PRO Cold Hydration - kylmäpehmityksen/ kosteus- käsittelyn, hieronnan decolte-hartia- hiuspohjalle, RF- laitehoito kasvoille ja kaulan alueelle sekä loppuvoiteet. Paras tulos saavutetaan 6x sarjahoidolla 1-2 vko välein, jonka jälkeen siirrytään ns. ylläpitohoitoon 1xkk. Joka kolmas hoito -10%.
98.00€
GRADUALLY LIGHTER - Tasavärinen, kirkas iho
Anna Lotan PRO protokollahoito aurinkovaurioiselle, pigmenttimuutoksista harmistuneelle iholle.
110.00€
GRADUALLY LIGHTER - SARJAHOITO 3x 3-4 vko välein
Todelliset ihonhoidolliset tulokset syntyvät sarjahoidolla ja ihon säännöllisellä hoitamisella kotona. HOITOSARJAN HINTAAN SISÄLTYY KOTIHOITOTUOTE- PAKETTI JONKA ARVO ASIAKKAALLE ON N.180€ Hoitosarja vaalentaa jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä ja ehkäisee uusien muodostumista. Hoitosarja hoitaa myös ihon ikääntymisilmiöitä, sillä hoito aktivoi tehokkain raaka-ainein myös ihon uudistumista niin hoitola- kuin kotihoidoin.
390.00€
QUICK- PEEL lounastauko- kuorintahoito
Nopea AHA- hedelmähappokuorinta hoitotavoitteen mukaan tehtävällä ammattikuorinnalla ja -vahvuudella. sopii erittäin hyvin epäpuhtaalle ja akneiholle, pigmenttimuutoksiin tai boostaamaan ihosi kotihoitoa kiireisessä aikataulussa. n. 30 min.
51.00€
FIRST OF ALL PAKETTIHOITO
Hellivän kosteuttava erikoiskasvohoito, joka sammuttaa ihosi janoisuuden. Sisältää First Of All- Anna Lotan PRO protokollahoidon sekä kotihoitopaketin( sis. normaalikokoisen kasvoveden, matkakoisen seerumin ja kokeilukokoisen kosteusvoiteen)
138.00€
Lashes and BrowsPrice from
Lash Tint
A permanent coloring of lashes.
27.00€
Eyebrow Shape and Tint
Shaping and permanent coloring of eyebrows.
27.00€
Lash & Brow Tint and Brow Shape
Permanent tinting of lashes and eyebrows plus shaping of brows.
35.00€
PIENI IHME
​Minikasvohoito ripsien ja kulmien kestovärjäysten yhteydessä Anna Lotan PRO tuotteilla.
28.00€
Kulmien muotoilu ilman värjäystä
22.00€
Other Wellness ServicesPrice from
BEAUTY COLORS VÄRIANALYYSI
Värianalyysi antaa edullisen kasvojenkohotuksen. Oikeat sävyt korostavat parhaita piirteitäsi ja häivyttävät epäedullisina pidettyjä ulkoasun ominaisuuksia. Analyysin opastuksella saat varmuutta valintoihisi; vaatteet, asusteet, silmälasit… Kun värityksesi on tiedossa ja oikein, sointuvat vaatteesi ja asusteesi Sinuun ja tyyliisi! Sisältää värikorttisarjan ja kevyen päivämeikin halutessasi.
159.00€
BEAUTY COLORS VÄRIANALYYSI KAHDELLE
Tule ystäväsi, puolisosi tai perheenjäsenesi kanssa yhdessä selvittämään parhaimmat pukeutumisvärisi ja viettämään värikäs parituntinen yhdessä värien parissa! sis. molemmille värikorttisarjat
250.00€
Lymfahieronta kasvoille
38.00€