Näkyväksi

SKY Erikoiskosmetologi & Meikkaaja Valkeakoskella

Kasvohoitopalvelut ja tuotemyynti päättyvät elokuussa 2023! Näkyväksi tarjoaa heinäkuusta alkaen: Beauty Colors Värianalyysit, Meikinopastukset sekä Meikkauspalvelut (Häämeikki, Juhlameikki, Päivämeikki) arkeen ja juhlaan. Kysy myös ratkaisukeskeisen (kristillisen) terapian opiskelu harjoitus- aikoja. TERVETULOA! KIRJASKATU 3, 2.KERROS, HUONE 5. (Walki Flexoprint Oy:n rakennus, sisäänkäynti Valkeakosken kiinteistöpalvelun ovesta. Kun saavut autolla, voit parkkeerata autosi rakennuksen etupihalle)

Henkilökunta

Employee picture

Mari R

SKY ​Erikoiskosmetologi (kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto) Auktorisoitu Beauty Colors Värikonsultti Meikkitaiteilija 1.0- verkkovalmennus/ Fabulous Finland Oy Häämeikkien huippuosaajaksi verkkovalmennus/ Fabulous Finland Opiskeluiden alla: Kristillinen ratkaisukeskeinen terapia & sielunhoito/ Kristillinen Terapiainstituutti Suomen kosmetologien yhdistyksen opisto, Helsinki 05/2019. Tutkintoon sisältyi lymfahoitomenetelmän käyttö ihonhoidossa. SKY- kosmetologi/ kosmetiikkaneuvoja Hämeen kosmetologikoulu, Tampere 2013 ​

Lahjakortit

Lahjakortit voit hankkia avoimelle summalle. Lahjansaaja voi käyttää lahjakortin meikkauspalveluihin, meikinopastukseen tai Beauty Colors värianalyysiin. Huomaathan että heinäkuusta alkaen Näkyväksi ei enää tarjoa kasvohoito palveluita!

Ajanvaraus

Nettiavajanvarauksesta: -Ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja meikinopastus -Osa värianalyysipalveluista -Osa meikkauspalveluista Osa palveluista varattavissa yhteydenoton kautta: info@kauneusnakyvaksi.fi p. 040 596 328 6

Yhteystiedot

NÄKYVÄKSI KIRJASKATU 3, 2.KRS Y- tunnus 2934665-4 Mari Raiskinmäki Puh. 040 5963286 Email: info@kauneusnakyvaksi.fi

Sijainti

 Näkyväksi

 +358405963286

 Kirjaskatu 3-5 37600 Valkeakoski

 info@kauneusnakyvaksi.fi

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

KASVOHOITO- PALVELUT PÄÄTTYVÄT KESÄKUUSSA 2023. HEINÄKUUSTA ALKAEN: MEIKKAUKSET (HÄÄMEIKIT, JUHLAMEIKIT, PÄIVÄMEIKIT), VÄRIANALYYSIT SEKÄ RATKAISUKESKEINEN TERAPIA HARJOITTELUHINNOIN.

VÄRIANALYYSITHinta alk.
Beauty Colors -värianalyysi ilman meikkiosuutta
139,00 €
Beauty Colors -värianalyysi
Henkilökohtainen värianalyysi sisältää väriopastuksen pukeutumiseen, ehostukseen, hiuksiin ja asusteiden käyttöön sekä kevyen päivämeikin. Saat mukaasi oman värivuodenaikasi mukaisen korttisarjan.
159,00 €
Beuty Colors Värianalyysi kahdelle
Henkilökohtaiset värianalyysit yhdessä ystävän kanssa: molemmille värikankain tehty testivaihe ja omien värien katsominen näyttökankaiden avulla. Kumpikin saavat kevyen päivämeikin ja oman värivuodenajan mukaisen värikartan. Henkilökohtainen värianalyysi sisältää väriopastuksen pukeutumiseen, ehostukseen, hiuksiin ja asusteiden käyttöön
285,00 €
RATKAISUKESKEINEN KRISTILLINEN TERAPIA & SIELUNHOITOHinta alk.
Opiskeluhintainen ratkaisukeskeinen terapia- tapaaminen
Opiskelen ratkaisukeskeistä terapiaa ja sielunhoitoa. Valmistun syksyllä 2024. Ratkaisukeskeinen kristillinen terapia perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen sekä ratkaisukeskeisen terapian periaatteisiin ja menetelmiin. Se on asiakaskeskeistä, vuorovaikutteista, tulevaisuuteen suuntautuvaa ja voimavaraistavaa keskustelua matalalla kynnyksellä, ilman lääkärin lähettä. 45MIN. 30€
30,00 €
MeikitHinta alk.
MEIKKIOPASTUS
Kesto 1,5-2h. Haluaisitko opetella ehostamaan itsesi arkeen? Voit varata ajan henkilökohtaiseen arjen meikkiopastukseen. Katsotaan meikkiopastuksessasi sinulle sopivia meikkisävyjä ja perustekniikoita huoliteltuun, kevyeen päivämeikkiin. Ota mukaasi omat meikkisi ja siveltimesi, sillä ne ovat sinulle jo tuttuja. Hyödynnetään niitä meikissä siä. Saat kirjata muistiinpanoja ja annan Sinulle myös meikkituote- suosituksia.
98,00 €
PÄIVÄMEIKKI
Päivämeikissä panostetaan kuulaaseen ihoon, joten keskitymme kauniiseen meikkipohjaan ja heleään poskipunaan. Päivämeikkiin kuuluu lisäksi silmämeikki yhdellä sävyllä ja kevyt huulikiilto/ kiiltopuna. Ei sisällä ripsitupsuja.
65,00 €
JUHLAMEIKKI
Juhlameikki on päivämeikkiä vahvempi ja se tehdään asiakkaan toiveen mukaan. Meikkipohja on kestävämpi ja mm. silmämeikkiin käytän aikaa enemmän. Halutessasi lisään meikkiisi ripsitupsut.
76,00 €
HÄÄMEIKKI
Hääpäivä on yksi elämämme rakkaimpia ja tärkeimpiä päiviä. Päivä tallennetaan kuviin ja muistoihin. Kaunis häämeikki kestää pikkutunneille saakka ja on tärkeä osa morsiamen tyyliä ja kokonaisuutta. Häämeikki maksetaan kokonaisuudessaan koemeikin yhteydessä! Näin Sinun ei tarvitse murehtia hääpäivänäsi maksu-asioista!
130,00 €
Häämeikin KOEMEIKKI
HÄÄMEIKKI KOKONAISUUS SISÄLTÄÄ KOEMEIKIN JA HÄÄPÄIVÄN MEIKIN. MAKSU KOEMEIKIN YHTEYDESSÄ!
130,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
30,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
30,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
38,00 €
Kulmien muotoilu ilman värjäystä
23,00 €